Friday, 15 April 2011

Lau TaNyE..Suma Nak perFect..Ye x???

Assalamualaikum....sihat korang???..

Macam mana lelaki masa depan yang kita nak??..macam mana karakter dia yg kita suka??hensem ke dia??macho ke??romantik??baik hati??ada masa depan??sporting??kiut??suma lah ciri2 prince charming mesti kita nak..hurmmm...tp dpt ke??dpt ke apa yang kta nak???dapat ke apa yg kita impikan??..kuh ase hanya yg lucky je akan dapat laki limited edition nih...

bila tiba waktunya...
Dan kalau nak memilih nih...sesuai ke ngan diri kita yg memilih nih???hurmm..lelaki zaman skang ni pon memilih juga..ye lah dorang limited..so, boleh lah nak memilih..tak macam pompuan nih..lau memilih..alamatnya ta kawen la korang..(termasuk kuh juga lah..hihi)..pernah tak kita tanya sape2.."apa laki yg korang nak eh"..konfem jawapan tuh mesti yg elok2..ade x yg jawab cm ni.."aku nak yg lembik,yg ta macho, boncet..tade keja..yg selekeh"..mesti tadekan..haha..

Memilih tu penting..(kuh pon agak memilih yer..)..tp jangan lah memilih sampai ase ta wujud laki yg kita nak tu..huhu..lau  kuh, kuh hanya nk "he" sangat memahami..dan satu lagi dia leh wat kuh ase ada something special aka chemistry di antara kami..hurmm..feel lain dr laki yg lain..dia je leh wat feel tu ada..(werkkk!!..haha)..laki yg caring tp ta tunjuk caring dia sgt..tp i can feel ur heart beat.(erkk tuh lagu..hehe)..ermm..dan lain2 lagi..(takkan nak cerita kot..kantoi lah nnt..wee~)

saye nak laki yg syg saye sampai bila2..
walapun mase saya da berkedut..ngahaha!
Tapi lau dapat yg cam lam novel...wahh!!..bonus..hehe..tp ada ke??hurmm..lau ada pon mesti da jd laki org kan...dan selalunya pasangan mesti kontra..lau laki ensem, pompuan mesti ta cantek..dan bila pompuan cantek, laki mesti ta ensem..so, guna lah kaedah pijak katak..haha..sape pijak katak, dia akan dpt pasangan yg ta cantik or ta ensem..so, nnt kita tgk lah kita ngn partner kita sape yg pijak katak..dia or kita yg pijak??hihihi

+ terpikir tak sape jodoh kita???..
+ kuh doakan "he" sentiasa sihat..bila da sampai waktu pasti kita ke temu...(hahaha..ngek!!)

V(^_^)...peace..

7 comments:

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

hai...^__^
tumpang lalu...nice blog....

Ayie said...

sedangkan siti nurhaliza pun tak perfect.. HAHAHA

umUMRA said...

kak izan:: hai kak..tq..wee~

ayie::tau pon..nobody perfect..hehe

Qaseh dalia adelia said...

yang pandai memimpin ..alhamdulillah

umUMRA said...

InsyaAllah qaseh...^_^

sekamar rindu said...

salam,

pilihlah dengan sepadan...:)

umUMRA said...

w'salam...insyaAllah SR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...