Wednesday, 20 April 2011

BeRdEBaRnYa!!!..SiyeS..

Salam Tgh Mlm korang...


Neves tak abes lagi nih...dupdapdupdap....ase nak tercabut jantung..hahaha..tp siyes kelaka...okey mcm ni, ku tgh tgk maharajalawak yg minggu lepas..saje tgk sbb minggu lepas muzikal..so mesti beskan...(padahal da nak exam nih..adeilah)...so, ase lame lak tak tgk belogku nih...mase tgh belogwalking kt membe ku sorg ni aka kak nad..nmpk belog senior..sunbae nazri..^_^

First entry sunbae nazri dia tgh cari follower ke-100...ku neves..sbb loading lama gila nak tgk belog member dia..(sampai berpeluh2..haha)..punya la lama kena tggu..refresh ada la smpai 4 kali..adei..haha..ase cm da nak give up pon ada...tunggu dan teros menunggu sambil berharap agar ku yg ke-100..


Line nak kena bako nih!






Tarrraaaa!!!!!...


Belog member sunbae baru 99...Oyeayyy!!!,,mase ni ku nk lompat bintang..(hiphip..)..pastu klik la follow..waaa...trouble lg..lama gila nak tggu dia loading..(mase ku tade nk cpt..elok je line..)..kena tggu lagi..uwaaaa..tension betol...

Tapi ahernya....hihihi..ku ase ku yg ke-100..huhu..tp tatau la sama ada ia betol ke tidak...nevesnya nak tggu nih...


Sunbae Nazri...saya menunggu..^_^..(hihihi)...


13 comments:

Fizalinolie said...

Luculah awak ni dear. Akak ingatkan apalah yang didebarkan... Hehe. Nak bertunang ke? apa ke? Ahakss.

✿❤Cik Izan❤✿ said...

sukanya diaaa... tahniah! kalau anda followers ke 100 ^__^

umUMRA said...

kakak ku::

segan lak saye..hihihi..neves tak pasal..hee~..

me_nazri said...

tahniah menang sudah kamu.

kamu rupanya umra... pusing-pusing tang tu juga

http://semalam4u.blogspot.com/2011/04/tahniah-yang-ke-100.html

ladyzamea said...

hahaha!!!!
sudah kena!!!!


tahniah....
sangat rajin kamu yer...

pok meng said...

cis ! sakai. :p

ASRUL ANWAR said...

kalau "encik semalam" nie x bg hadiah, secara volunteernye daku akan PULAS telinga beliau... :p

ladyzamea said...

wah...sdh menang hadiah!!!
tahniah darling...
huhuhu...

umUMRA said...

kak ladyzamea:: yeay!!!..hehe..toce2..

umUMRA said...

pok meng::hoh!!jeleskah kamu?? :p

umUMRA said...

sunbae asrul::baik!!!...hehehe

Fyqa said...

hehe..thniah lah :)

umUMRA said...

fyqa::thanx..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...