Thursday, 28 July 2011

ToloNg la Jangan Buat Hal!!!!..


Stress!!!...huh!..boleh pulak nak rosak time macam ni..time banyak keja nak kena buat, proposal, report LI, dan banyak lagi kerja lain...

Wahai lappy ku sayang...

Jangan la buat hal, tolong la elok sayang..tapi memang patut pun kalau nak buat hal sebab dah lama pon pakai lappy nih. So, maybe dah sampai waktu ajal dia.Uwaaa...tapi tolong lah jangan sekarang, tunggu lah daku habis study dulu..sobsob..mananya nak cekau duit kalau dia buat hal sekarang ni..

Kalau lappy tak ada memang jem la..apa pon tak boleh buat...semua kerja tersekat, sebab nak dikatakan 80% semua kerja memerlukan lappy. Takkan nak mengarang macam sekolah dulu-dulu pulak..haishhh!!!...haru biru haih!..

Taleh nak berbelog yang pastinya..hukhuk

Movie pon banyak nak tengok...haha..yang ni yang sebenarnya..baru je ambil semua movie dari kak Nad comey..paling cemas!..taleh nak online!...memang meroyan la daku nanti..konfem!..

So, perlu mencari jalan penyelesaian secepat mungkin...tapi macam mana???buntu-buntu..hukhuk..Kalau pergi perbaiki nak ghega dia lebih kurang tambah beberapa rat dah boleh beli baru...owhhh~..ta sanggup memikirkan keadaan masa depan yang terumbang ambing nih...


+ Sangat memerlukan sokongan moral dari keturunan ku...haih!

7 comments:

Qaseh dalia adelia said...

lappy baru hehe

nelly said...

bersabar ya .dugaan ~

umUMRA said...

Qaseh::tak dapatnya nk lappy baru..hukhuk..

nelly::dugaan bulan puasa...sabo je la yg mampu..

ain revival said...

alhamdulillah selama 3 tahun x pernah ag rosak lappy ain.

err..repot LI? gwa tak start ape2 pun lagi!

umUMRA said...

untung la ain...Mesti cermat..ni pon nasib baik rosak siket..skang da oke..:))

Jom start wat report LI..hihi

apik pehe said...

sabaq na...

umUMRA said...

Apik!!..hehe..da oke da pon..:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...