Sunday, 24 July 2011

Orang berTudung Tu Cantek...

Cantekkan kalau bertudung..nampak sopan, manis, ayu..kalah Miss Universe tau..Miss universe tu kena dedah sana dedah sini baru la menang..:p..Untungnya orang bertudung ni..:-

+ Orang bertudung ni tak payah nak fikir nak rebond-rebond rambut ni...biar original je..yang ori tu lagi cantek tau..

+ Bila bertudung dapat menjaga rambut dari kena pancaran matahari yang boleh merosakkan rambut...heee~dah macam Yuko Yamashita pun ada..pakar rambut dari Jepun tu..

+ Tak payah nak pening kepala nak fikir nak buat fesyen apa...sebab tudung ni tak telan dek zaman..macam-macam gaya boleh wat..

+ Kalau berlaku kecemasan senang je..ambik kain tuala jadi tudung pon oke..tak payah nk set- set rambut ni..tudung saji pun boleh..

+ Duit tak banyak habis untuk rambut sangat..tak payah nak warna-warna rambut...warna-warni tudung je da oke...

Ayu kan dorang..^_^


Comelnya anne..

Ayu...
Cantekkan..
Hot mama..moga suatu hari nora akan  macam ni

Nur amina not Tiz zakiyah

heliza si mata bulat..
Dato siti dengan gaya tudungnya sendiri..tetap manis

Yuna selalu dengan gaya tudungnya..

Wardina yang sudah berhijrah..
Erkkk...ni artis mana pulak??ahakss!!
+ Setiap orang ada gaya tersendiri dan personaliti tersendiri

                p/s:: yang penting kita enjoy dengan diri kita..:D

2 comments:

✿MisS NadRAH♥ said...

tak tahan artis tudung ijau tu..meletops!!!!!=)

umUMRA said...

kihkih..nak otograph dak kak?lau nak jmpot mai blek..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...