Sunday, 20 May 2012

T.e.R.i.M.a.K.a.S.i.H

Alhamdulillah...
Segala penat lelah, jerit perih, bersengkang mata dah tamat...
Cuma tinggal untuk betulkan final draft thesis and then buat hard cover..
Then tamat la Final Year Project untuk degree "Agricultural Biotechnology"..
Dan lagi sebulan aku akan menamatkan zaman student...

Sekejap je rasa tapi untuk melalui semua tu terasa pahit manisnya..
Ada masa  gembira, ada masa sedih, ada masa putus asa, ada masa bersemangat..
And now, aku just nak fokus untuk final exam...dan mungkin exam terakhir untuk aku...
Mungkin...

Dan aku berterima kasih kepada orang-orang terdekat ku..
kawan-kawan rapat..yana, naidah, hana, ili, ainu dan classmate biotech40..
Kalau bukan kerana kehadiran mereka..
Mungkin hari-hari aku sepanjang 4 tahun ini tidak seceria dan seindah sekarang..

Terima kasih juga untuk lecturer ku semua..
Ilmu mereka salurkan sangat bernilai..
Mereka mengajar kami mejadi matang, membentuk kami menjadi insan yang berdaya saing..

Madam Fatihah..terima kasih atas segala bantuan, tenaga, ilmu dan masa..
Insan yang ku rasa banyak menghabiskan masa dengan ku..
Tidak jemu membantu, membetulkan kerja aku..
Membimbing aku untuk menyiapkan project..
Mungkin dulu aku rasa madam sangat teliti dan kesempurnaan sesuatu kerja sangat tinggi..
Dan sekarang aku lihat hasilnya...

Insan-insan di sekeliling banyak mengajar aku menjadi apa aku sekarang..
Mungkin tidak se gah pelajar contoh atau pelajar sanjungan lecturer..
Hanya seorang pelajar yang ku kira cukup bersedia mengharungi dunia luar di sana..


TERIMA KASIH...





2 comments:

✿MisS NadRAH♥ said...

Tahniah umrah=)
um pun banyak berjasa dekat akak..

dear yayah said...

gud luck for final kak

bangga tgk senior2 present fyp.. hebat2 belaka :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...